Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Βάλτε λίγη μουσική στη ζωή σας...

Πολιτικοποιημένη Μουσική σκηνή, με περιεχόμενο...
Ελλάδα...







Αμερική...



Για το καλό μας....

Η πολιτική γραμμή του 2000 και 10, παγκοσμίως, είναι η ατομική βούληση και οι κοινωνικότητα που περιορίζεται στις ευθύνες που έχουν τα άτομα απέναντι στην ομαδικότητα που θέλουν να ανήκουν. Τα δικαιώματα, αποκλείονται...

Ως γνωστόν οι άνθρωποι είναι κοινωνικά ζώα και έχουν την τάση να οργανώνονται σε ομάδες, σύμφωνα πάντα με τα συμφέροντά τους, τα οποία τυχαίνει να είναι κοινά ή να συμφωνούν. Εμείς σήμερα, αντί για ομάδες, είμαστε ατομικότητες, που τίποτα κοινό -νομίζουμε- δεν έχουμε με κανέναν, βλέποντας παντού εχθρούς..
  • τους μετανάστες, ότι θα μας πάρουν τις δουλειές ή θα καταστρέψουν την οικονομία της χώρας ή θα απαιτήσουν εδαφικά δικαιώματα... Για μας μια φορά, οι δικοί μας μετανάστες είναι καλύτεροι...
  • οι εργάτες των διάφορων επαγγελμάτων, είναι εχθροί μας, γιατί δεν έχουμε κοινά συμφέροντα μ' αυτούς....καμιά φορά και οι συνάδελφοι είναι εχθροί, γιατί μπορεί να αποκτήσουν περισσότερα δικαιώματα από εμάς...
  • οι όποιοι απεργοί μας χαλάνε το πρόγραμμα, γιατί στη δουλειά μας λένε ότι υποχρέωσή μας είναι να βρισκόμαστε στη θέση μας -όσο μας χρειάζονται- ασχέτως αν βρέχει, χιονίζει ή πεθάνουμε....
  • οι εξωκοινοβουλευτικοί και αντιεξουσιαστές, γιατί διαφωνούν με όλα αυτά που γίνονται ...για το καλό μας...
  • οι φτωχοί και άνεργοι, γιατί κατά τις νέες συνθήκες γίνονται πολύ, είναι τεμπέληδες και μας χαλάνε το image...
  • τα 15χρονα που πάνε και σκοτώνονται...και ξεσηκώνουν τον κόσμο...
  • ο καιρός που ήταν στραβός...τον έφαγε κι ο γάιδαρος και μας έβγαλε από τις συνήθειές μας...
  • οι διάφορες ομάδες που ζητάνε λεφτά απο το κράτος.... οι κρατικές υπηρεσίες και οι μόνιμοι υπάλληλοι...
  • κάποιο απο τα κόμματα ή μια άλλη ποδοσφαιρική ομάδα...
  • οι άνθρωποι με διαφορετικά ενδιαφέροντα και συνήθειες... και λοιπά..
Μια φορά, αδιαφορούμε για τα πολιτικά πράγματα, αφήνοντας ανθρώπους με διαφορετικά και άκρα αντίθετα συμφέροντα να μας κάνουν κουμάντο... Θεωρούμε αξιοσέβαστους τους βρικόλακες που μας πίνουν το αίμα, γιατί αυτοί έχουν μια περιουσία -εξαιτίας μας, των κορόιδων- φοράνε κουστούμια και υποτίθεται ξέρουν περισσότερα από εμάς... Αρκεί να μας λένε ότι είναι δημοκράτες και είμαστε έτυμοι να τους παραδώσουμε το κλειδί της ζώνης αγνότητας...
Την ίδια στιγμή που καταστρατηγούνται δικαιώματά μας...εμείς συνεχίζουμε απτόητοι να κοιμόμαστε...
Μυρίζει Χούντα, όταν ακούμε για κατάργηση ή υπό όρους το δικαίωμα του συνέρχεστε και συνευρίσκεται... Ακυρώνεται της έννοιας της δημοκρατίας, όταν τροφοδοτείται ο φόβος για διαφορετικές ομάδες ανθρώπων, με διαφορετικές πολιτικές απόψεις..

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες μας...

Για να καταλάβει κανείς, ότι παίζονται πολύ χοντρά πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες μας, πρέπει να μάθει κανείς να διαβάζει πίσω από τις γραμμές της είδησης.


"Αυτή είναι η τελευταία σου ευκαιρία να μιλήσεις.."

Ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι η δίκη για την υπόθεση Αλέξη Γρηγορόπουλου, όπου η δίκη ξεκινάει με παραλήψεις μαρτύρων την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, στην Άμφισσα.
Έτσι θέλοντας και μη, δίνει πολιτική χροιά με στιβαρά πατήματα στον αντιεξουσιαστικό χώρο και τον αριστερό εξωκοινοβουλευτικό χώρο...δίνοντας μας επίσης την αίσθηση- για ακόμα μια φορά- ότι δεν έχουμε δημοκρατία αλλά πελατειακές σχέσεις, προσπάθεια συγκάλυψης του είδους ανθρώπων που έχουμε για μας "φυλάνε", ακύρωσης της έννοιας της δημοκρατίας, τρομοκρατίας από το κράτος σε φιλελεύθερες και εργατικές αντιλήψεις...κ.λ.π.

Άλλο παράδειγμα, καταπάτησης της έννοιας της δημοκρατίας, οι πελατειακές σχέσεις του κράτους με το χρήμα (πολυεθνικές) ενώ το δυναμικό της χώρας μένει αστήριχτο και τρομοκρατημένο από το παιχνίδι απόκτησης εξουσίας και οικονομικής "ανάκαμψης". Από τη μία λοιπόν, η κυβέρνηση και πολιτικός κόσμος, είτε δείχνει αδιαφορία (λόγου χάρη: ο Ιός Η1Ν1, φάρμακα και πελατειακές σχέσεις γιατρών-φαρμακοβιομηχανιών[αφού κάποιοι βουλευτές έχουν το πτυχίο του γιατρού και φυσικά είχαν τουλάχιστον για κάποιο διάστημα ιατρείο, κάνοντας τους έτσι γνώστες της κατάστασης], Πρόγραμμα στήριξης "Ψηφιακής τάξης" [όπου πολυεθνικές εταιρίας και μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων πήραν δημόσιο χρήμα για δώσουν Laptop υπολογιστές, που αποδείχτηκαν άχρηστοι]), είτε συγκαλύπτει την τακτική των πολυεθνικών για το υπερκέρδος που θέλουν να αυξήσουν, ρίχνοντας την ευθύνη στην εργατική τάξη και τρομοκρατώντας την με την οικονομική κρίση που περνάνε οι πολυεθνικές (λ.χ.: η κρίση των εταιριών στην Ελλάδα και παγκοσμίως, η κρίση της οικονομίας των κρατών που καλούνται να πληρώσουν οι εργαζόμενοι την ίδια ώρα που από αυτήν κάποιοι γίνονται πλουσιότεροι, το γεγονός ότι πλέον -λόγω της ελεύθερης οικονομίας- ένα κράτος στηρίζεται στις μεγάλες επιχειρήσεις που λειτουργούν στο χώρο της και όχι στα αγαθά που μπορεί να παράγει η ίδια, στερώντας την δυνατότητα στην εαυτό της να μένει ανεπηρέαστη από τη χασούρα ή το κέρδος των επιχειρήσεων), είτε πάλι κάνοντας η ίδια αντεθνικές και παράλογες κινήσεις -στα οικονομικά της χώρας- βγάζοντας η ίδια τον εαυτό της εκτός προϋπολογισμού (λ.χ.: Βατοπέδι, Siemens, κ.λ.π.) με σκοπό τον πρόσκαιρο πλουτισμό των μελών της βουλής και των εταιριών (πολιτικών και εκκλησιαστικών).

Από την άλλη, για να πετύχει την αποσπασματική μας παρακολούθηση των κινήσεών τους -για να μην του πάρουμε χαμπάρι- κάνουν τον κόσμο να βλέπει εχθρούς παντού, είτα αυτό λέγεται διαφορετικό επάγγελμα, είτε συνάδελφος που θα σου πάρει η δουλειά, είτε προνομιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι, είτε πλούσιοι αγρότες, είτε απεργοί γιατροί -απλήρωτοι-...κ.λ.π.




Την ίδια ώρα που μας έχουν πεταμένους στην άκρη του γκρεμού της ασυδοσίας των πολιτικών -γνωστών μας- προσώπων και της ακραίας εκμετάλλευσης του εργατικού δυναμικού μας, ρίχνοντας στη φυλακή 15χρονα παιδιά για ψύλλου πήδημα την ίδια ώρα που δολοφόνοι φυγαδεύονται με ευνοϊκές συνθήκες (λ.χ. Κορκονέας), κι ενώ το σύνταγμα απαγορεύει την ανήλικη εργασία, αναγκάζει παιδιά του γυμνασίου να εργαστούν υπό αντίξοες συνθήκες και να παρακολουθήσουν, όσα αντέξουν την υποχρεωτική εκπαίδευση-την ίδια ώρα που οι πολιτικές επιλογές και κινήσεις του συστήματος, αναγάγει την "ελεύθερη" ανασφάλιστη εργασία σε προνόμιο... Αυτό, λοιπόν, με τα νέα μέτρα και σταθμά της καπιταλιστικής πολιτικής, είναι δημοκρατία!!! Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει το στραβό και το κοντό του, αλλά δεν έχει δικαίωμα να ζητάει τα δικαιώματά του που θα καλύψουν τις βασικές του ανάγκες, δεν έχει δικαίωμα να ζητάει τα αυτονόητα, γιατί έτσι γίνεται εχθρός της δημοκρατίας και τρομοκράτης....
Έτσι, η δημόσια υγεία και περίθαλψη, δεν είναι υποχρέωση του κράτους αλλά της τσέπης μας! Οι μετανάστες θεωρούνται εχθροί γιατί η κρίση πλήττει την τσέπη των εμπόρων και τους χαλάνε τις δουλειές, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να φάνε αυτοί το λιγοστό χρήμα της τσέπης μας! Το αν θα κάνεις παιδιά είναι προσωπική υπόθεση και το κράτος δεν έχει καμιά υποχρέωση απέναντι σε 'σένα ή τα παιδιά σου κι ας φοβερίζει ότι δεν θα μείνουμε ενωμένοι ως έθνος λόγω των μεταναστών, αποσιωπώντας την υποχρέωση του να στηρίξει την οικογένεια! Η ασφάλεια και η μόνιμη εργασία είναι εχθροί της κρατικής οικονομίας, γιατί δημιουργεί προνομιούχους και μη, χάνοντας έτσι την ευκαιρία της δια βίου μάθησης για σένα και για φτηνά εργατικά χέρια για τους επιχειρηματίες, αλλά και αλλαγής του επαγγέλματός μας, που θα ΄πρεπε να είναι υποχρέωσή μας! Η παιδεία είναι προσωπική επιλογή, αφού τα κρατικά πανεπιστήμια έχουν ένα μαύρο χάλι και δεν πρόκειται να το αλλάξουν -καταργώντας στην πράξη το άσυλο, με τις ομάδες περιφρούρησης, κάνοντας όλους τους φοιτητές εχθρούς μεταξύ τους- δεν έχει τίποτα να μας προσφέρει περισσότερο από μια εκπαίδευση δεύτερης ταχύτητας ή και ιδιωτικής...!!!
Τι σου είναι το παιχνίδι των εντυπώσεων?...
Ένας κόσμος...αγγελικά πλασμένος...

Το θετικό είναι -σε αντιπαράθεση με την αστική πολιτική που προωθείται- η σκεπτική αντίδραση του κόσμου απέναντι στον πανικό που δημιουργείται κατά καιρούς (λ.χ.: Η1Ν1, Ευρό, τρομοκρατία κ.λπ.) και τις πολικές οργανώσεις, ομάδες, κινήσεις σε εγχώρια και παγκόσμια κλίμακα.

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Για να σας γλυκάνουμε και λίγο...

Πως λέγεται:

O μεθυσμένος Αι Βασίλης;
Βασιλόπιττα
Ο Οιδίποδας στ' Αγγλικά;
Mother fucker
Ο κόκορας που φτάνει στην άκρη του γκρεμού και δεν πηδάει;
Κότα
Αυτός που χάνει τη μπάλα;
Χάνιμπαλ
Ο άντρας από τον Αρη;
Μανάρι
Η σιωπή των αμνών στα βλάχικα;
Μούγκα στη στρούγκα
Αυτός που σταματάει τις κότες;
Σταμάτης Κόκκοτας
Αυτός που πηδάει την Εφη;
Εφιαλτης
Το ελατήριο, στα Γιαπωνέζικα;
Τοιοιοιοιν
Ο Κινέζος βελονιστής;
Πινέζος
Το συναχωμένο Pokemon;
Pik-Apsou
Ο κάτοικος της Ζιμπάμπουε;
Ζι-μπαμπουίνος
Ενα έντομο μέσα σε ταξί;
Εν τω μεταξύ
Αυτός που κυνηγά τα στρουμφάκια
με το φονικό όπλο;
Δρακου-Μελ Γκίμπσον
Αυτή που δουλεύει το πρωί στα
χωράφια και το βράδυ στα μπαρ;
Τσάπα-τσούλα
Η πεταλούδα στα Τούρκικα;
Εμπριμέ-κουνούπ
Η έκτρωση στα Ισπανικά;
Adios Embrios
Αυτός που είναι θαμμένος στο όρος Σινά;
Συναχωμένος
Το κουτί παραπόνων στα Τούρκικα;
Αι σιχτίρ ντουλάπ
Ο αδερφός του Καραισκάκη;
Καραι-τάβλι
Το σπέρμα στα Τούρκικα;
Τσου-τσου σιρόπ
Ο λοχίας-αδερφή;
Αμφιλοχίας
Ο ταξιτζής στα Αραβικά;
Ομάρ Ταρίφ
Η Ινδιάνα που ανεβαίνει στο βουνό;
Αγκομαχώντας
Πως νιαουρίζει μια πεινασμένη γάτα;
Πι-νιάου
Αλλοδαποί Επαγγελματίες
Βουλγάρα πλαστική χειρουργός
Ταφτιάνα Σούκοβα
Γιαπωνέζος νεκροθάφτης
Νασουσίρο Τοκασόνι


Ρουμάνα ορθοπεδικός
Κάκοσι Μινίσκου
Ισπανός φοβητσιάρης
 Αντόνιο Κλασαμέντες
Ελληνο-Τουρκικό λεξικό
Ναυμαχία
Παπόρ καυγά
Βιβλιάριο απόρων κορασίδων
Μπατίρ χανούμ τεφτέρ
Αναπηρική σύνταξη
Σακάτ μπαξίς
Χειροβομβίδα
Σαματά κεφτέ
Πυρηνική βόμβα
Γης μαδιάμ κεφτέ
Υπολογιστής
Κλικ κλικ ντουλάπ
Υποβρύχιο
Μπουρμπουλήθρ παπόρ
Φέρρυ-μποτ
Τουτού παπόρ
Τηλεόραση
Μπανιστήρ ντουλάπ
Αρμα μάχης
Τσαμπουκά τουτού
Δημόσιος υπάλληλος
Τεφτέρ τσογλάν
Μάστορας
Μερεμέτ τσογλάν
Ραδιόφωνο
Τζερτζελέ μαραφέτ
Βέρα
Μπουνταλά χαλκά
Στομαχολόγος
Πατσά ντοκτόρ
Πεθερά
Σιχτίρ χανούμ
Σουτιέν
Μεμέ ζεμπίλ
Προφυλακτικό
Τσουτσού φερετζέ
Γαλάτης τραβεστί
Σιγγρουφίξ
Ιταλός μαραγκός
Τοκόβι Τοκαδρόνι
Χιλιανός ιδιοκτήτης μπαρ
Κάρλος Εχομπάρ
Νικαραγουανός τεμπέλης
Σαντινίστα Πούχο
Γιαπωνέζος ουρολόγος
Κίταμου Ταούρα

 

Μαθητικά μαργαριτάρια:

Μοριάς είναι ο γυιός του Κολοκοτρώνη, αφού αυτός ήταν ο γέρος του Μοριά.
Student


Οι αρχαίοι Έλληνες έσκαβαν βαθιά την γη και έκτιζαν εκεί τα σπίτια τους. Γι΄ αυτό σήμερα αναγκαζόμαστε να σκάβουμε για να τα βρούμε.

Οι λόγοι που η Ελληνική γλώσσα έχει μεγάλη σημασία, είναι ότι αν μιλούσαμε ο καθένας άλλη γλώσσα δεν θα καταλάβαινε ο ένας τον άλλο.

Τα δικαστήρια της αρχαίας Ελλάδας ήτανε τρία, δηλ. ο Άρειος Πάγος σε τρία σημεία της γης.

Η κυριότερη αιτία της εξάτμισης είναι η φωτιά κάτω από το κατσαρολάκι.

Κλιμα εννοούμε τον καιρό που θα έχουμε την επόμενη μέρα για να φορέσουμε τα κατάληλα ρούχα. Κλίμα εννοούμε επίσης τις βροχές το χιόνι και το χαλάζι.

Η χειρότερη γρίππη απ' όλες τις γρίππες είναι η Γρίππη των Χριστουγέννων, που μπορεί να διαρκέσει όλο το 15θήμερο που έχουμε διακοπές.

Το δένδρον έλατον χρησιμεύει ως δένδρον και ως μετοχή του ρήματος ελατώνω.

Τα περισσότερα δράματα του Σαίξπηρ είχαν τραγικές συνέπειες.

Όταν ο Οδυσσέας γύρισε πίσω στην Ιθάκη, βρήκε τους είκοσι ανεμιστήρες και την Πηνελόπη να τους δουλεύει στο φουλ.

Ο γλάρος είναι αποδημητικό πουλί. Το καλοκαίρι πάει στην παραλία, το χειμώνα στις ακτές. Ενδιαμέσως στους σκουπιδότοπους και λιμάνια.

Ο κύκλος δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος, εκτός αν σταματήσεις το διαβήτη

Ατρόμητος ο Έλλην Στρατάρχης, κοίταξε κατάματα τον εισβολέα και με τα λίγα περσικά που ήξερε του είπε: Μολών Λαβέ.

Ο κύκλος είναι μία στρογγυλή γραμμή, χωρίς συνδέσεις, ενωμένη με τέτοιο τρόπο που δεν μπορείς να καταλάβεις που αρχίζει και που τελειώνει.

Η γάτα είναι ένα τετράποδο θηλαστικό με τέσσερα πόδια αθόρυβα, μπρος, πίσω, δεξιά, αριστερά.

"Το αρνάκι το σφάζουμε το Πάσχα. Τον υπόλοιπο χρόνο δεν το ενοχλούμε. Μετά έρχεται πάλι το Πάσχα οπότε το ξανασφάζουμε."
(Από ημερολόγιο μαθήτριας, Καλαμάτα, 1982)

Ο Λουδοβίκος ο XVI, αμέσως μετά την επανάσταση, αποκεφαλίστηκε για πρώτη φορά στη ζωή του το έτος 1792.

Η υψηλότερη κορφή του Ολύμπου ήταν το Δωδεκάθεον. Πάνω στο ψηλότερο σημείο, ακριβώς πάνω στη μύτη της κορυφής, καθόταν ο Δίας, διάσημος γι αυτή την επίμονη στάση του.

Η κόμπρα είναι τελείως ακίνδυνη για τους Έλληνες. Πέρυσι χάσαμε χιλιάδες σε τροχαία δυστυχήματα. Ούτε ένας θάνατος από κόμπρα!

Οι χορευτές δεν κάνουν παιδιά γιατί αν κάνουν θα βγουν ομοφυλότερα.

Σε περίπτωση λιποθυμίας, ξεκουμπώνουμε το πουκάμισο και τρίβουμε με οινόπνευμα. Αν είναι κορίτσι, ζητάμε συγνώμη και συνεχίζουμε ασταμάτητοι τω τρίψιμο ανενόχλητοι, αλλά κάπως πιο απαλά, με ρυθμικό τρίψιμο επαφής, ώστε να το ευχαριστιέται και η ίδια.

Ο πατέρας μου είναι πολύ καλός και με βοηθάει σε όλα. Όταν κάνω εξάσκηση στο βιολί, κλείνεται στο δωμάτιό του, βγαίνει πότε-πότε και μου λέει μπράβο παιδί μου, μετά ξανακλείνει την πόρτα. Σε λίγο, πάλι μπράβο παιδί μου. Μερικές φορές, για να μη με διακόπτει, φοράει ακουστικά και ακούει κανονική μουσική.

Ψευδώνυμο είναι αυτό που χρησιμοποιείται από τους ποιητές, όταν ντρέπονται για την ποίησή τους.

Η μάνα του Ρασπούτιν ήτανε η ρασπουτάνα, τεραστίων διαστάσεων Ρωσίδα της Σιβηρίας. (Από γυμνάσιο της Καρδίτσας, 1991)

Όταν ο Οδυσσέας γύρισε πίσω στην Ιθάκη, βρήκε τους είκοσι ανεμιστήρες και την Πηνελόπη να τους δουλεύει στο φουλ.

Οι Έλληνες εφεύρεσαν τη γεωμετρία για να αποφύγουνε την άλγεβρα που ήτανε αράπικη.

Ο μισογύνης είναι τέρας μυθολογικόν, μισός γυναίκα και μισός άλλο πράμα, απερίγραπτης ασχήμιας και τελείως εξαγριωμένος με την κατάστασή του. (Από γυμνάσιο της Θεσπρωτίας, 1991)

Η τάξη μου έχει 29 μαθητές. Απ'αυτούς οι 12 είναι μαθήτριες.

"Εξισλαμισμός ήταν κάτι άνθρωποι από τη Σλαβία" (Ιστορία Γ' Γυμνασίου Αθήνα 2003)

"Το στήθος είναι ένα εξάρτημα που φοράνε μόνο οι ωραίες γυναίκες"
(Από μαθητική έκθεση)

"Παρθένο δάσος είναι το δάσος όπου το χέρι του ανθρώπου δεν πάτησε ποτέ πόδι"(Από μαθητική έκθεση)

"Η άρπα παιζόταν από γυναίκες που ήταν παρθένες από τη μέση και κάτω"

"Ο δικτάτορας Μεταξάς έπινε πολύ κονιάκ"

"Οι Τούρκοι έψησαν τον Μέγα Διάκο σε σούβλα, αν και ήταν πολύ σκληροί και έτρωγαν το κρέας και ωμό" (Ιστορία Γυμνάσιο Καλλιθέας, 2002)

Στο Πολυτεχνείο ήταν κλεισμένοι μέσα οι Τούρκοι και ο Κολοκοτρώνης πάλευε με τους άντρες του να τους βγάλει έξω. Τελικά τα κατάφερε όταν ο δικτάκτορας Παπαδόπουλος του δάνεισε ένα τανκς!   

Ενεργητική φωνή:Κυνηγάω τον λαγό. Παθητική φωνή:Ο λαγός με κυνηγάει.

Οι βηταμίνες βρίσκονται ακριβώς ανάμεσα από τις αλφαμίνες και τις γαμαμίνες.

Τι είναι δασμός; - Δασμός είναι ο φόρος που πληρώνουν για το δάσος.

Τι είναι κλίμα και τι καιρός;- Κλίμα είναι όταν φυτεύουμε κάτι στον κήπο και βγαίνουν φυτά. Καιρός είναι όταν βρέχει κι όταν κάνει ήλιο.

 Η Παπική Βούλα ήταν μια κατσίκα που την είχαν στο Βατικανό για το πρωινό γάλα του Πάπα.


Η σοβιέτα είναι που φοράνε οι Ρωσίδες. Στη Σερβία φοράνε σερβιέτες.


Η βαρύτητα είναι πιο δυνατή το Φθινόπωρο. Τότε βλέπουμε τα μήλα να πέφτουν ομαδικά

Ο πρατήρας είναι λέξη δυσανόητη, δηλ, με δυο έννοιες. Μια όταν είναι σε ηφαίστειο και μια όταν δουλεύει σε πρατήριο.

-Η διαφορά μεταξύ Ορθοδόξων και Καθολικών είναι ελάχιστη.Εμείς έχουμε τον παπά και αυτοί τον πάπα

Τι γνωρίζεις για τη "Στάση του Νίκα"; - Παλιά είχαν μια στάση κι εκεί νίκησαν, γι΄αυτό την είπαν "Στάση του Νίκα".

Τι γνωρίζετε για την έρημο Σαχάρα; - Στην έρημο Σαχάρα έχει ερημιά. Δεν υπάρχει ψυχή.

Ποιες γιορτές ονομάζονται κινητές και ποιες ακίνητες; Όταν στη γιορτή τρώμε και χορεύουμε τότε είναι κινητή, ενώ όταν μόνο τρώμε είναι ακίνητη.

Στην αρχαιότητα ήταν όλα ηθικά και γνήσια, ακόμα και οι πόρνες λεγόντουσαν ιέρειες.

Τι γνωρίζεις για το κλίμα της ερήμου; - Το κλίμα της ερήμου δεν είναι καλό. Το πρωί έχει ένα στρώμα πάγου γιατί το βράδυ κάνει κρύο όταν λιώνει βγαίνουν οι κάκτοι. Ύστερα γεμίζει ο κόσμος άμμο. Το βράδυ βγαίνουν βόλτα οι καμήλες κι ο αέρας.

Μαργαριτάρια από αγγελίες

Ζητείται πρώην καλόγερος για συνεργασία πληροφοριών συγγραφής πονηρών βιβλίων χιουμοριστικού στυλ ή για να γίνουν και βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Εχεμύθεια απόλυτος.  Μικρή αγγελία αθηναϊκής εφημερίδας

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ δύο επιτραπέζιες λαμπατέρ δαπέδου στην τιμή του ενός δαπέδου.

ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ; Γράψτε μας σήμερα κιόλας για να σας βοηθήσουμε.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ συγκάτοικος με τηλέφωνο, χωρίς κοινόχρηστα.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σκύλος. Τρώει τα πάντα, ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά.

Σε αίτηση:

AGE: 19
SEX: Yes, please.

Όλα απο το Gelame.com


Σκηνή: Το θέατρο του παραλόγου!

Ζούμε σε μια μεγάλη σκηνή (πάλκο), που λέγεται Ελλάδα.. Σ' αυτήν λοιπόν την σκηνή, είπαν να παίξουν τους υπουργούς κάποιοι πρώην ηθοποιοί και νυν Υπουργοί, σε σοβαρές θέσεις και "σοβαρό" σενάριο...Χωρίς τον Φώσκωλο...
Μετά λοιπόν τα πυροτεχνήματα που πέσανε για να γιορτάσουμε την άφιξή τους στην εξουσία, αρχίσανε να μας χαλάνε το γλυκό, προσπαθώντας βαρέως να μας πείσουνε ότι ακολουθούνε τα πλέον νόμιμα μέτρα, με ολιγόωρε προσαγωγές και έλεγχο σε τσάντες με την υποψία ότι σκέφτεσαι διαφορετικά από τα καθορισμένα (λ.χ. το σενάριο), για να σε στήσουνε σε μια γωνιά και να δεις τον Χριστό φαντάρο... Έλα όμως που τους έπιασε Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!!!! Εκεί τους ξεφτιλίσανε, λέγοντας τα λογικά, ότι φίλε μου, αυτό δεν είναι Δημοκρατική τακτική... Και Ελλάδα, δεν είναι ΗΠΑ να κάνει του κεφαλιού της..

Όσο για τα οικονομικά....νέες δηλώσεις, θέλουν να μας φοβερίσουν με την φυγή της Ελλάδας από την Ευροζώνη....με σκοπό βέβαια το μεσαία και μικρά νοικοκυριά!..
Αν φύγουμε, λένε, από την Ε.Ε. η οικονομία μας θα πιάσει πάτο!! (Λες και δεν είναι εκεί, για μας τουλάχιστον)...  Και ΔΕΝ θα μεταναστεύσουν μόνο οι πολίτες αυτής της χώρας....αλλά και οι επιχειρήσεις μαζί!!!! (Λες και περιμένανε φέτος να ξεκινήσουν...) Από την άλλη, τα καλά παιδιά της σοσιαλιστικής Αριστεράς, μας λένε να μην φοβόμαστε...έτσι, για να μην πέσει πανικός και καταρρεύσουμε μια ώρα αρχύτερα... Συν....του ότι οι άνεργοι όλο και πληθαίνουν!!! Δεν πέφτει και κανένας κεραυνός στα κεφάλια τους, να ησυχάσουν τα πράσινα παιδάκια?...
Η τροπολογία παραμένει...με σκοπό να αλλάξει τα μέτρα στο αποχετευτικό μας σύστημα, έχοντας αναδρομική ισχύς (8/01/10)...όσοι είχαν σπίτια, να τα ξεχάσουν...
Όσο για τα λοιπά πολύχρωμα παιδάκια της πολιτικής, ενώ δηλώνουν κατάπτυστο να φοράνε οι πολίτες κουκούλες (όταν βρέχει, εμείς πρέπει να συνεχίζουμε α-κουκούλοτοι και να βρεχόμαστε) ενώ την ίδια στιγμή αγιόνουν τη χρήση της από τα σώματα ασφαλείας...

Όμορφος κόσμος...αγγελικά πλασμένος...

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Πολιτικά θέματα και η οικονομία σήμερα.

Έτσι για τις εντυπώσεις, αποσύρθηκε τροπολογία νομοσχεδίου (που είναι παράνομο και αντισυνταγματικό, αλλά γίνεται κατά κόρον), για να επανέλθει ως νομοσχέδιο, η απόφαση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, για τις γονικές παροχές, κατεβάζοντας το όριο του αφορολογήτου στα 95.000, ποσό που αντιστοιχεί σε "τρύπα" ακίνητο, την ίδια ώρα που ένα ακίνητο έχει πραγματική αξία τουλάχιστον 12.000, όταν μιλάμε για διαμέρισμα. Άμα το σπίτι σου, δεν το χάσεις από την τράπεζα, θα κάνεις το σκατό σου παξιμάδι, όχι ότι δεν το 'χεις κάνει ακόμα, για να πληρώσεις την εφορία... Εξάλλου η Κομισιόν, θέτει θέμα αξιοπιστίας της Ελληνικής κυβέρνησης, όσον αφορά τα στοιχεία που της δίνει...
Και το Ελληνικό δημόσιο, συνεχίζει τα ευτράπελα, στην οικονομία...Δήγμα ο Οργανισμός Ύδρευσης Βόλου....

Άλλα ευτράπελα του Ελληνικού δημοσίου αλλά και του Οργανισμού Σχολικών Κτηρίων.... η μήνυση σε βάρος δασκάλων για τραυματισμό μαθητή...επειδή το κτήριο είναι ακατάλληλο..!!!

Βγαίνει ο Κύρκος στα ΜΜΕ για να μας πει (στους εργαζόμενους) να κάνουμε θυσίες για την εθνική οικονομία... Καλά, αυτός που ζει? Τόσα χρόνια, από την σχημάτιση του Ελληνικού κράτους, οι εργαζόμενοι αυτής της χώρας μόνο θυσίες κάνουν, αλλά άσπρη μέρα δεν βλέπουν... Γιατί δεν το είπε αυτό στους μετόχους της Coca Cola (που πουλάνε δηλητήρια), ή στον ΟΠΑΠ (που πουλάει όνειρα)??? Αυτοί έχουν και τους περισσεύουν... Ούτως ή αλλιώς οι εργαζόμενοι και τα εισοδήματά τους, κάθε μήνα πέφτουν κάτω από το όριο της φτώχειας (με 520 έως 800 ευρό βασικό μισθό, ΑΝ το βρουν κι αυτό), ενώ οι οικονομικά ισχυροί μπορούν να δηλώσουν τις Φιλιππινέζες τους και να γλυτώσουν φόρο...!!!
Να πάνε να βγάλουν μεροκάματο, οι βουλευτές και υπουργοί, 8ωρης εργασία με αποδοχές 4ωρης και μετά να μας πουν για θυσίες.
Όσο για την οικονομία της χώρας...μπορείς εσύ να πεις στον σπιτονοικοκύρη σου, συγνώμη έφαγα τα λεφτά, δεν μπορώ να σου πληρώσω το νοίκι, πρέπει να κάνεις περικοπές????

Δεν ξέρουμε το κατά πόσο ο Βόνταργκ, έχει επαφή με την πραγματικότητα, αλλά το σίγουρο είναι πως το θέμα της επιδημίας του ιού Η1Ν1 είναι σκάνδαλο, αφού και το κοινό εμβόλιο που κάνουν τα "θύματα" κάθε χρόνο, έχει απενεργοποιημένο στέλεχος ιού Η1Ν1, αν διαβάσετε καλά και προσεχτικά τα περιεχόμενά του...θα το βρείτε... Επομένως, εν μέρη τουλάχιστον, ο άνθρωπος έχει δίκιο, πως πολύ φασαρία έγινε, για να βγάλουν οι φαρμακοβιομηχανίες λεφτά..

Είδε και απόειδε η μάνα και ζήτησε πρωθυπουργική παρέμβαση για να γίνει η δίκη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, στην Αθήνα, τονίζοντας μάλιστα πολλές παραβλέψεις του δικαστηρίου, που στα ΜΜΕ (τηλεόραση ή αλλιώς χαζόκουτο) δεν ακούσαμε κουβέντα..

Ο κύπριος φοιτητής της υπόθεσης "Ζαρντινιέρα" ζητά 1.000.000 ευρό από το Ελληνικό δημόσιο, για τις βλάβες που υπέστη από τους "λειτουργούς για την φύλαξη του νόμου" και τα φάρμακα που αναγκάζεται να καταναλώσει μετά το επεισόδιο... Και λίγα ζητάει...


Παρόλα αυτά, και τις υποσχέσεις μηδενικής ανοχής προς την αστυνομική βαρβαρότητα, που έχουμε ακούσει, αυτή συνεχίζει το έργο της, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά, ότι οι υποσχέσεις των βουλευτών θα παραμείνουν υποσχέσεις, αφού οι ξυλοδαρμοί αλλοδαπών κρατουμένων είναι καθημερινό φαινόμενο...και από την άλλη, το να κρατάς αλλοδαπούς -παράνομους- στο κρατητήριο, δεν λύνει προβλήματα εισαγωγής τους στη χώρα... Αν δεν τους θες στη χώρα σου, κάντους χαρτιά να φύγουν!..

Παρόλα τα δεινά της ανθρωπότητας, πολλοί επιμένουν στον φασισμό ως λύση, αφού κλείνονται στον μικρόκοσμό τους (που λέγεται και ατομικισμός) και κάνουν ευτράπελα, κλέβοντας επιγραφές ιστορικών σημείων και επιμένοντας σε αντιδραστικές και μονόπλευρες λύσεις.... ΈΛΕΟΣ

Και η Ν.Δ. χέρι χέρι με την ξενοφοβία... ίσως για να τραβήξει υποψήφιους του Λάος ή ίσως γιατί η πολιτική της στάση απέναντι στην καθημερινότητα είναι αλληθωρίζουσα και αποσπασματική....

Η "βόμβα" στη βουλή, τους πλήγωσε τη  περηφάνια!!! LOL (laughing out laud) όπως λένε και στα chat rooms... με προκήρυξη..

Η περίοδος των εκπτώσεων φέτος είναι από 15 Ιανουαρίου έως 27 Φεβρουαρίου. Οδηγίες για τις αγορές, σε όσους τους περισσεύει κάτι τις... στις εφημερίδες...

Όσο για τις ειδήσεις Παγκοσμίως...Με λίγα λόγια: Η εφεύρεση Τρομοκρατών Ταλιμπάν, καλά κρατεί στις Αραβόφωνες Ανατολικές χώρες... Η Τουρκία κλίνει έξυπνες δουλειές με τη Ρωσία...Η Αϊτή κατέρρευσε μετά από σεισμό, ενώ επιστήμονες είχαν προειδοποιήσει «Le Matin»... Το Ευρωκοινοβούλιο σείεται από τις μαύρες δουλειές των μελών του.... Στη Γαλλία η πολιτική τάση πάει όλο και πιο πολύ προς τα δεξιά... Η Ευρώπη χάνει πληθυσμό με αιφνίδιους θανάτους λόγο κοκαΐνης... Στο Μπαγκλαντές, φοιτητής δίνει μάθημα ήθους, άσχετα της φτώχειας του (να τα βλέπουν οι δικοί μας βουλευτές αυτά)... Στην Ινδία ποδοπατούντε προσκυνητές σε θρησκευτικές γιορτές... Στην Ταϊλάνδη συγκρούσεις... Στη Νέα Υόρκη (ΗΠΑ), ο νόμος συνέχει να χει τρύπες... και τα λοιπά....