Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Νέα..καινούργια...


Με το ξημέρωμα αυτής της "πράσινης" μέρας (με τον ήλιο βαμμένο πράσινο, για να 'μαστε και ασορτί), αρχίζουν πάλι οι τρομονόμοι να μας δυσκολεύουν τη ζωή.
>Μπλόκο στα Εξάρχεια, μία κατεξοχήν φοιτητική περιοχή, για να βρουν τους δήθεν τρομοκράτες, που πήρε γραμμή ο Γιωργάκης από τους Αμερικανούς, κλασικός Αμερικανόφιλος αυτός, στην εξακολούθηση της πάλης εναντίων της τρομοκρατίας. Μην ξεχάσουμε παλιές πρακτικές...
>Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Χαλκίδας (15/11?) η δίκη για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη (6 Δεκέμβρη 2008), λες και θα πηγαίναμε όλοι να λιντσάρουμε τους Μπάτσους σαν "βλάχοι".. Και γιατί να γίνει η δίκη μακριά? Μήπως θέλουν να τους αθωώσουν? Πάντως, σαν κομμάτι αυτής της κοινωνίας, εμείς αλλά και οι φίλοι του Αλέξη, θέλουμε να μπούνε φυλακή και να μείνουν εκεί, χωρίς να ξεχαστεί από τα ΜΜΕ. Αφού κατά μέσον όρο πάνω από 2.000 άνθρωποι βρίσκουν το θάνατο σ' όλο τον κόσμο από επεισόδια ένοπλης βίας καθημερινά και αυτό πρέπει να αντιμετωπιστεί σοβαρά.
>Την εκτίμηση πως η ευρωπαϊκή οικονομία σταθεροποιείται, όταν όλες σχεδόν οι χώρες έχουν ελλείμματα της τάξης των δις, σαν τη δική μας, ξεχνώντας παρόλα αυτά ότι τα βάρη θα τα πληρώσουν οι πολίτες της εκάστοτε χώρας, την ώρα που η θέση τους είναι ήδη δύσκολη με τον ανταγωνισμό των εταιριών και την ανασφάλεια της αυριανής εργασίας.. Κατά τ' άλλα, πάλι, η ανεργία μειώνεται ως δια μαγείας.. Τι κάνει ο πράσινος ήλιος..ε?.. 
>Φθινοπωρινές εκδρομές από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας, στους δικαιούχους... Παιδιά ορμάτε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου