Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Υπάρχουνε και άνθρωποι στην Εκκλησία!!

Στις μέρες μας ακούμε πολλά για τον κομουνισμό, ως κάτι το οποίο πρέπει να φοβόμαστε και να προστατευτούμε από αυτό.. Με την απειλή πως "θα μας πάρουνε τις περιουσίες" για προβοκάτσια και την επωνυμία "αντίχριστοι" γι' αυτούς που δεν έχουν καμιά περιουσία εκτός απο την πίστη τους, πείσανε τον κόσμο για το πόσο κακοί είναι..
Σήμερα, ο κόσμος χάνει την περιουσία του από τους βρικόλακες "πολυεθνικές" και "τράπεζες", με διάφορα μέσα. Χάνει την δουλειά του, το μέσο επιβίωσής του. Χάνει την πίστη του στην αριστερά, από κάθε αριστερίστικο σώμα το οποίο η παρουσία του στη βουλή έχει μόνο διακοσμητικό χαρακτήρα και η πολιτική του δεν έχει καμία αξία εκτός του εντυπωσιασμού. Χάνει την πίστη του στη θρησκεία, γιατί ενώ αυτή αποκομίζεται το 70% της οικονομίας της χώρας, οι πιστοί γίνονται όλο και φτωχότεροι..
Κι όμως, στις μέρες μας, υπάρχουν κάποιες φωνές που μιλάνε για τον Μαρξ (που ο άνθρωπος σας αρέσει - δεν σας αρέσει, ήταν άθεος), για τα πρώτα χρόνια του Χριστιανισμού (όπου ήταν κομουνιστικός τουλάχιστον στα μέσα κατανάλωσης) και οι πιστοί μπορούσαν να απολαύσουν βασικά αγαθά, ισότιμα (κατακλέβοντας φυσικά αυτούς που είχαν, δηλαδή τους μεγαλοτσιφλικάδες, αφού τότε δεν υπήρχαν προγράμματα stage, ούτε δουλειά για να βγάλουν μεροκάματο, ούτε επιδόματα φτώχειας). Όταν η εκκλησία κοντεύει να χάσει την δύναμή της, πάντα θα υπάρχει κάποιος να μας θυμίσει την αποστολή της και την δύναμή της στην κοινωνική διαχείριση.. Με καλό σκοπό, άνθρωποι, δεν σημαίνει βέβαια πως οι πράξεις που εγκωμιάζουν θα λύσουν και κοινωνικά προβλήματα.. Θα έπρεπε κι αυτοί να μας θυμίσουν πως η παιδεία και η υγεία είναι κοινωνικά αγαθά που κάποιοι χύσανε το αίμα τους για να απολαύσουμε εμείς, και είναι υποχρέωση του κράτους να μας παρέχει, άσχετα με τον αν αυτό έχει ή δεν έχει χρήματα γι αυτό τον σκοπό και ας μας παρακρατεί χρήματα απο τον μισθό γι αυτή τη δουλειά ή και μας φορολογεί.

Μείωση της εργασίας (σοκ!? για την ΕΣΥΕ), λες και δεν το ξέρανε και το βρήκανε απότομα μπροστά τους!!.. Πως, όμως, η ανεργία έχει μικρότερα νούμερα από αυτά της μείωσης της "απασχόλησης"??? 49.700 Θέσεις λιγότερες με 29.000 επιδοτούμενους ανέργους.. Δηλαδή οι 20.700 που εξαφανίστηκαν??? Αυτοί μάλλον ουρίσαν στο πηγάδι... Μας αποδεικνύουν οι ίδιοι το κατά πόσο μαγειρεύουν τα νούμερα που βρίσκουν την δημοσιότητα...
Άμα δεν πεθάνουμε στη δουλειά - γέροι- θα πεθάνουμε άνεργοι... Άμα δεν συντηρήσουμε την ελεύθερη εργασία, θα πεθάνουμε μόνιμοι... Άμα δεν συντηρήσουμε τις πολυεθνικές, θα πεθάνουμε έχοντας πολλά μικρομάγαζα... Λογική ε??
Γι' αυτό λοιπόν παιδάκια, ας χάσετε τις περιουσίες σας από τους βρικόλακες "τράπεζες" και "πολυεθνικές" που τουλάχιστον δεν είναι κομουνιστές "αντίχριστοι"..!! ΦΟΒΕΡΟ!!
Και νομίζαμε ότι ξεπεράσαμε τη Χούντα και τον Μεσαίωνα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου