Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Η πολιτική τους....εργασιακός μεσαίωνας


Εργασιακά:
Η Κούνεβα, μας βάζει τα γυαλιά και μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις μας απέναντι στους εαυτούς μας, ως εργάτες/εργαζόμενοι, όπως και το ποιες είναι οι υποχρεώσεις των Συνδικάτων....

Τον εργασιακό μεσαίωνα, των ζούμε όλοι, λίγο-πολύ, και είναι υποχρέωσή μας να τον αντιπαλευόμαστε, για εμάς και το μέλλον των παιδιών μας...

Το ίδιο κάνουν συνάδελφοί μας, εργαζόμενοι, στη Γαλλία.
Κάποιοι άλλοι συνάδερφοι, προτίμησαν την αυτοκτονία ως λύση....

Ελαστικότητα....και στα ιατρικά επαγγέλματα... Επικίνδυνοι οι  κρατικοί ελιγμοί για την υγεία μας....

Εκπαίδευση:
Κλείνουν σχολές/ΤΕΙ, για να μην δώσουν λεφτά στην εκπαίδευση... Αυτός είναι ο κύριος λόγος, που επίσημα τουλάχιστον, δεν θα βρείτε 7 σχολές στο φετινό μηχανογραφικό....

Και άλλα ψέματα, αποκαλύφθηκαν...για την λειτουργία των Ελληνικών σχολείων...

Ελλάδα:
Το Σάββατο, πραγματοποιήθηκε αντιρατσιστική πορεία στην Πανόρμου.

Σύλληψη απότακτου αστυνομικού, για αποπλάνηση ανηλίκων....Τώρα τελευταία, πολλές συλλήψεις τέτοιου είδους πραγματοποιούνται...ίσως, για να δείξουν την κοινωνική τους ευαισθησία οι μπάτσοι... Αυτό πάλι δείχνει, ότι....μάλλον καλοί μπάτσοι δεν υπάρχουν (σύνθημα: Καλός μπάτσος.....μόνο νεκρός μπάτσος!)
 ...
Άλλος ένας...κάτω....


Πολύ φασαρία, έγινε τελικά, για το τίποτα...όσον αφορά την ιθαγένεια... Για να την πάρεις...ως παράνομος μετανάστης...πρέπει να καταφέρεις το ακατόρθωτο!!

Αποχαιρετίστε την Ελλάδα, όπως την ξέρατε....Οι αλλαγές δεν περιορίζονται στα δημοσιονομικά, αλλά επεκτείνονται σε όλο το φάσμα της οικονομίας και της διοίκησης, με βάση συνταγές που έχουν εφαρμοστεί στο παρελθόν και  αποδείχθηκαν παντού αποτυχημένες!!

Τα πάρκα χάνονται απο τις γειτονιές μας....για να τα εκμεταλλευτούν  εργολάβοι!..

«Στενές επαφές» του μίστερ Siemens Ελλάς Μιχ. Χριστοφοράκου με την ηγετική ομάδα της Εκκλησίας επί Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου αποκαλύπτουν έγγραφα της δικογραφίας αλλά και πηγές της Εκκλησίας που είναι σε θέση να γνωρίζουν.

Τους πούλησαν μεταλλαγμένο σπόρο καλαμποκιού εν αγνοία τους. Στη συνέχεια με ιδιωτικό συμφωνητικό τούς πίεσαν να μην προσφύγουν στη Δικαιοσύνη για να εγείρουν αξιώσεις. Εν μέρει κατάφεραν το σκοπό τους. Πόσοι αγρότες άλλωστε θα τα έβαζαν με δύο από τους έξι μεγαλύτερους πολυεθνικούς κολοσσούς, που ελέγχουν το 77% των φυτοφαρμάκων του πλανήτη και το 30% των σπόρων παγκοσμίως;  ??

Οικονομία:
Και να πως αποδεικνύεται η μεταφορά των οικονομικών βαρών, από τους πλούσιους στους χαμηλόμισθους....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου