Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Νέα Απριλίου2- Εξελίξεις

Εξελίξεις στην υπόθεση Γρηγορόπουλου, που δυστυχώς θυμίζουν άλλες εποχές, από την μεριά του συνηγόρου των δολοφόνων Αστυνομικών, κ. Κούγια:
"Μετά τις υποδείξεις του αυτοσυστηνόμενου ως «νεαρού "δικηγόρου"» οι συνεργάτες του Αλ. Κούγια «ερεύνησαν στο Διαδίκτυο στις ιστοσελίδες που μας αναφέρονταν και διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για μέλη της "νεολαίας-κομμουνιστική απελευθέρωση" που πρεσβεύει την ανατροπή του υπάρχοντος συστήματος μέσω εξεγέρσεων»." και "Σύμφωνα μάλιστα με τη δήλωση Κούγια, οι εν λόγω μάρτυρες είναι «υπαίτιοι των επεισοδίων της 6ης Δεκεμβρίου 2008 και σε συνεργασία με συγκεκριμένους δικηγόρους του αντιεξουσιαστικού χώρου (κατονομάζει τους Κούρτοβικ-Ραχιώτη) αλλά και τη δικηγόρο του θύματος, κ. Μαρινάκη, μετέτρεψαν όψιμα τους εαυτούς τους σε δήθεν αυτόπτες, φιλήσυχους και αμέτοχους μάρτυρες»."
Η έκθεση της αυτοψίας αποδείχθηκε τελικά ψευδής, αφού διαμορφώθηκε από 3 άτομα (2 αστυνομικούς και 1 γυναίκα), σύμφωνα με τα τελευταία νέα (κοινό μυστικό):
"Οι αστυνομικοί, Κ. Κουζέλης και Δ. Μηνούδης, είχαν κατά την αυτοψία στον τόπο του εγκλήματος καθορίσει το σημείο που βρισκόταν το θύμα όταν χτυπήθηκε, βασιζόμενοι -όπως είχαν πει- στη μαρτυρία της Άντας Τζιορμπατζούδη, την οποία είχαν αρχικώς παρουσιάσει ως "αγνώστων στοιχείων". Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, αποδείχτηκε, όμως, ότι Μηνούδης και Τζιορμπατζούδη γνωρίζονταν από πριν, καθώς και ότι η γυναίκα δεν είχε ζητήσει να διαφυλαχθούν τα στοιχεία της ταυτότητας της. Η μάρτυρας αρνήθηκε, ενώπιον του δικαστηρίου ότι είχε υποδείξει το σημείο που στεκόταν το θύμα."  
Ο 17χρονος φίλος του θύματος (Γρυγορούπουλο), δεν έχει ακόμα εμφανιστεί στο δικαστήριο για να καταθέσει εναντίον των ειδικών φρουρών.

Άλλα Νέα:
Επιστήμες: Κατάφεραν να δημιουργήσουν το ασταθές σούπερ βαρύ στοιχείο 117!
Κοινωνικά: Μύδροι σε υπουργικό συμβούλιο για ρατσιστικά σχόλια εις βάρος καθηγητών Αμέα
Άμυνα: Οι Αμερικάνοι θέλουν δικούς τους ανθρώπους στα εξοπλιστικά προγράμματα της Ελλάδας...
Οικονομικά: Όταν ο ΣΕΒ πολιτεύεται ζητάει συνήθως θυσίες από τους εργαζομένους.
>Η ΠΟΕΣΥ εναντίων των μέτρων της κυβέρνησης γιατί "να καταδικάζει δηλαδή στη φτώχια τους μισθωτούς και συνταξιούχους, και να αφήνει στο απυρόβλητο (με τεκμήρια – χάδια) τους μονίμως φοροδιαφεύγοντες- οι συνάδελφοι των 800 - 1.200 ευρώ στα παραπάνω μέσα είδαν την αγοραστική τους δύναμη να τείνει στο ναδίρ".
Διεθνή: Έρευνες για τις Αυτοκτονίες στην France Telecom, λόγω "ηθικής κακοποίησης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου