Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Νέα εποδια στα σχέδια της κυβέρνησης!

  • Οι στρατιωτικοί τα βάλανε με την κυβέρνηση, μετά την περικοπή, στις μειώσεις των μισθών και τις περικοπές των επιδομάτων, θέτοντας το σύστημα υπό κατάρρευση.
  • Την παρέμβαση της αστυνομίας, για την εφαρμογή του νόμου και το σχηματισμό δικογραφιών σε βάρος όσων δεν συμμορφώνονται, ζητάνε μέλη του ΠΑΣΟΚ, αφού οι εργαζόμενοι τις Ολυμπιακής θυμούνται ακόμα τις υποσχέσεις τον πολιτικών, και ζητάνε τα αυτονόητα.
  • Συλλήψεις 6 ατόμων, για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Υποχρεωτική η αγορά για την ψυχαγωγία, λοιπόν, κι ας μην έχεις να φας, είσαι υποχρεωμένος να υποκύψεις και να ταΐσεις, όχι τους καλλιτέχνες, αλλά τις εταιρίες που κερδοσκοπούν.
  • Ο Κούγιας έκανε το λάθος, να ζητήσει τη σύλληψη μάρτυρα, για την δίκη του Α. Γρηγορόπουλου...Πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει τσίπα, πάνω του...
  • Φεύγοντας από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, η πρώην διευθύντρια Πολιτικής Γης, Σταματίνα Μαντέλη, πήρε στο σπίτι της όλο το αρχείο των ανταλλαγών ακινήτων ανάμεσα στο Δημόσιο και τη μονή Βατοπεδίου!
  • "....οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν πρώτες τις επιπτώσεις της κρίσης και φροντίζουν να διασφαλίζουν τη βιωσιμότητά τους και τις θέσεις εργασίας. ..." Τόνισε ο πρόεδρος των Βιομηχάνων... Λες και τους ένοιαξε ποτέ... Μάλλον τρόμαξε το μάτι τους...Μας νομίζανε ζώα..
  • Ισχυρότερη ύφεση θα πλήξει την Ελλάδα το 2010 σύμφωνα με έκθεση που έστειλε το υπουργείο Οικονομικών στις Βρυξέλλες και στην οποία καταγράφονται αναλυτικά όλα τα μέτρα που ήδη έχουν θεσπισθεί, αλλά και αναλαμβάνονται σαφείς δεσμεύσεις για θέσπιση πρόσθετων πακέτων φέτος και για τα επόμενα χρόνια.  Και εμείς, πιστέψαμε ότι το κάνουν για το καλό μας???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου